Spring naar inhoud

Ontspannen met een potje blackjack

september 11, 2011

Ik heb jaren geleden in een kleine kroeg in Oost-Kapelle blackjack geleerd. Wat begon als een spelletje werd voor mij een echte hobby. De reden dat blackjack mij intrigeerde was de intensiteit van het spel en tegelijkertijd toch ook de ontspanning en rust die het mij geeft. Ervaren blackjack spelers geven dan ook aan dat alle emoties die het mens kent tevoorschijn komt bij het spel.

Wat veel mensen niet weten van blackjack is dat het spel tactisch dient te worden gespeeld. U bepaalt als speler zelf uw winkans. Voor elke variant van blackjack is dus weer een andere tactiek nodig om een maximale winkans te krijgen. Wanneer u blackjack speelt tegen andere spelers (toernooi) dan zult u ook nog regelmatig van tactiek moeten veranderen om van uw tegenspelers te winnen.

Als u heerlijk thuis blackjack wilt leren dan kunt u gebruik maken van het internet. Hierop vindt u tal van aanbieders waar u gratis blackjack kunt leren. Als u de spanning wilt verhogen kunt u ook met kleine bedragen spelen voor echt geld. Als leek op het gebied van blackjack kunt u rustig het spel leren in een veilige omgeving. Er vindt geen sociale interactie plaats zodat u zich volledig kan focussen op het spel. Tevens is het fijn dat u op het internet kan spelen op uw eigen tempo en dat u niet hoeft te wachten op een vrije plaats.

Kortom bent u op zoek naar een hobby vol emotie, spanning en uitdaging probeert u dan eens een potje blackjack.

From → Uncategorized

Geef een reactie

Plaats een reactie